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EVERYTHING IS CONNECTED

IOT Group Limited
Level 14

39 Martin Place
SYDNEY NSW 2000

16 November 2016
ASX Limited
20 Bridge Street
Sydney NSW 2000
Transmission via email
10T Group Limited (‘10T’) ASX price query

Dear Sirs

Thank you for your letter of 16 November 2016 concerning the above matter. IOT respond to this
letter as follows:

1. 10T is not aware of any information that has not been announced to the market which,

if known by some in the market, could explain the trading volume in its securities and/or change
in its share price today. However, the Company notes that most of the movement in share price
occurred after the Company released the announcement titled “Investor Presentation” today on
the ASX platform. Most of the information contained in the Investor Presentation had been
previously released in the Business Update on 14 November 2016.

2. N/A.

3. Other than noted above, IOT do not have any explanations to explain the trading volume in its
securities and/or change in its share price today.

I0T do note that there was a positive sentiment from shareholders attending the 16 November
2016 shareholder meeting including a belief that the company had addressed some important
issues. This information, as noted above, has previously been announced to the ASX.

4. 10T confirm that it is compliance with the ASX Listing Rules, in particular, Listing Rule 3.1.

Yours sincerely

R (Hotla

Ron Hollands
Company Secretary
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16 November 2016

Mr Ron Hollands
Company Secretary

IOT Group Limited
Suite 3, 39 Martin Place
Sydney NSW 2000

By email

Dear Mr Hollands

10T Group Limited (the “Entity”): ASX price query

We note the change in the price of the Entity’s securities from a low of 2.6 cents to a high of 3.8 cents today.
We also note the significant increase in the volume of the Entity’s securities traded today.

In light of this, ASX asks you to respond separately to each of the following questions and requests for
information:

1. Is the Entity aware of any information concerning it that has not been announced to the market which,
if known by some in the market, could explain the recent trading in its securities?

2. If the answer to question 1 is “yes”:
a) Is the Entity relying on Listing Rule 3.1A not to announce that information under Listing Rule 3.1?

Please note that the recent trading in the Entity’s securities would suggest to ASX that such
information may have ceased to be confidential and therefore the Entity may no longer be able
to rely on Listing Rule 3.1A. Accordingly, if the answer to this question is “yes”, you need to
contact us immediately to discuss the situation.

b) Can an announcement be made immediately?

Please note, if the answer to this question is “no”, you need to contact us immediately to discuss
requesting a trading halt (see below).

) If an announcement cannot be made immediately, why not and when is it expected that an
announcemant will be made?

3. If the answer to question 1 is “no”, is there any other explanation that the Entity may have for the
recent trading in its securities?

4. Please confirm that the Entity is in compliance with the Listing Rules and, in particular, Listing Rule 3.1.

5. Please confirm that the Entity’s responses to the questions above have been authorised and approved
in accordance with its published continuous disclosure policy or otherwise by its board or an officer of
the Entity with delegated authority from the board to respond to ASX on disclosure matters.

ASX Compliance Pty Limited 20 Bridge Street WWW.asx.com.au
ABN 26 087 780 489 Sydney NSW 2000 Customer service 1312 79
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When and where to send your response

This request is made under, and in accordance with, Listing Rule 18.7. Your response is required as soon as
reasonably possible and, in any event, by not later than half an hour before the start of trading (ie before
9.30 am AEDT) on 17 November 2016. If we do not have your response by then, ASX will have no choice but
to consider suspending trading in the Entity’s securities under Listing Rule 17.3.

You should note that if the information requested by this letter is information required to be given to ASX
under Listing Rule 3.1 and it does not fall within the exceptions mentioned in Listing Rule 3.1A, the Entity’s
obligation is to disclose the information “immediately”. This may require the information to be disclosed
before the deadline set out in the previous paragraph.

ASX reserves the right to release a copy of this letter and your response on the ASX Market Announcements
Platform under Listing Rule 18.7A. Accordingly, your response should be in a form suitable for release to the
market.

Your response should be sent to me by e-mail. It should not be sent directly to the ASX Market
Announcements Office. This is to allow me to review your response to confirm that it is in a form appropriate
for release to the market, before it is published on the ASX Market Announcements Platform.

Listing Rules 3.1 and 3.1A

Listing Rule 3.1 requires a listed entity to give ASX immediately any information concerning it that a
reasonable person would expect to have a material effect on the price or value of the entity’s securities.
Exceptions to this requirement are set out in Listing Rule 3.1A.

In responding to this letter, you should have regard to the Entity’s obligations under Listing Rules 3.1 and
3.1A and also to Guidance Note 8 Continuous Disclosure: Listing Rules 3.1 — 3.1B.

It should be noted that the Entity’s obligation to disclose information under Listing Rule 3.1 is not confined
to, nor is it necessarily satisfied by, answering the questions set out in this letter.

Trading halt

If you are unable to respond to this letter by the time specified above, or if the answer to question 1 is “yes”
and an announcement cannot be made immediately, you should discuss with us whether it is appropriate to
request a trading halt in the Entity’s securities under Listing Rule 17.1.

If you wish a trading halt, you must tell us:

° the reasons for the trading halt;

. how long you want the trading halt to last;

. the event you expect to happen that will end the trading halt;

. that you are not aware of any reason why the trading halt should not be granted; and

. any other information necessary to inform the market about the trading halt, or that we ask for.

We may require the request for a trading halt to be in writing. The trading halt cannot extend past the
commencement of normal trading on the second day after the day on which it is granted.

You can find further information about trading halts in Guidance Note 16 Trading Halts & Voluntary
Suspensions.
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If you have any queries or concerns about any of the above, please contact me immediately.
Yours sincerely
[Sent electronically without signature]

Andia Petropoulos
Adviser, Listings Compliance (Sydney)

ASX
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