Sipa Resources Limited

ABN 26 009 448 980

2 December 2015

Ms Jill Hewitt

ASX Compliance Pty Limited
ABN 26 087 780 489

Level 40 Central Park

152 — 158 St Gorges Terrace
PERTH WA 6000

RE: PRICE AND VOLUME QUERY

We refer to your letter dated 2 December 2015 regarding a price and volume query on Sipa
Resources Limited (the Company) and our earlier conversation.

Using the numbering in your letter, we respond as follows:

1. The Company is not aware of any information concerning it that has not been
announced which, if known, could be an explanation for recent trading in the
securities of the Company. The Company is presently drilling at the Kitgum-Pader
project but we are not in receipt of any information which could provide an
explanation for the trading.

2. Not applicable.

3. The Company is aware of favourable coverage by an independent financial
publisher based in Melbourne, Australia. They provide independent financial
commentary, economic analysis and market forecasts through print and email
publications, books and conferences.

4. We confirm that the Company is in compliance with the ASX Listing Rules and, in
particular, Listing Rule 3.1.

Yours sincerely

Wﬂﬁ%

Tara Robson
Company Secretary

REGISTERED OFFICE: Ground Floor, 6 Thelma Street, West Perth WA 6005 ¢ POSTAL ADDRESS: PO Box 1183 West Perth WA 6872
TELEPHONE: (08) 9481 6259 ¢ FAX: (08) 9322 3047 ¢ E-MAIL: info@sipa.com.au



ASX

2 December 2015

Ms T Robson

Company Secretary

Sipa Resources Limited
Ground Floor 6 Thelma Street
WEST PERTH WA 6005

By Email: tara@sipa.com.au
Dear Ms Robson

Sipa Resources Limited (“the Entity”)
PRICE AND VOLUME QUERY

We have noted a change in the price of the Entity’s securities from a close of 2.7 cents on 1 December 2015
to anintra-day high of 3.7 cents today. We have also noted an increase in the volume of trading in the Entity’s
securities over this period.

In light of the price change and increase in volume, ASX asks you to respond separately to each of the
following questions:

1. Is the Entity aware of any information concerning it that has not been announced to the market which,
if known by some in the market, could explain the recent trading in its securities?

2. If the answer to question 1 is “yes”:
a. Isthe Entity relying on Listing Rule 3.1A not to announce that information under Listing Rule 3.1?

Please note that the recent trading in the Entity’s securities would suggest to ASX that such
information may have ceased to be confidential and therefore the Entity may no longer be able
to rely on Listing Rule 3.1A. Accordingly, if the answer to this question is “yes”, you need to contact
us immediately to discuss the situation.

b. Canan announcement be made immediately?

Please note, if the answer to this question is “no”, you need to contact us immediately to discuss
requesting a trading halt (see below).

c. If an announcement cannot be made immediately, why not and when is it expected that an
announcemant will be made?

3. If the answer to question 1 is “no”, is there any other explanation that the Entity may have for the
recent trading in its securities?

4. Please confirm that the Entity is in compliance with the Listing Rules and, in particular, Listing Rule 3.1.
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When and where to send your response

This request is made under, and in accordance with, Listing Rule 18.7. Your response is required as soon as
reasonably possible and, in any event, by not later than 10 a.m. WST on Wednesday, 2 December 2015. If
we do not have your response by then, ASX will have no choice but to consider suspending trading in the
Entity’s securities under Listing Rule 17.3.

You should note that if the information requested by this letter is information required to be given to ASX
under Listing Rule 3.1 and it does not fall within the exceptions mentioned in Listing Rule 3.1A, the Entity’s
obligation is to disclose the information “immediately”. This may require the information to be disclosed
before the deadline set out in the previous paragraph.

ASX reserves the right to release a copy of this letter and your response on the ASX Market Announcements
Platform under Listing Rule 18.7A. Accordingly, your response should be in a form suitable for release to the
market.

Your response should be sent to me by e-mail on jilLhewitt@asx.com.au and
tradinghaltsperth@asx.com.au. It should not be sent directly to the ASX Market Announcements Office. This
is to allow me to review your response to confirm that it is in a form appropriate for release to the market,
before it is published on the ASX Market Announcements Platform.

Listing Rule 3.1

Listing Rule 3.1 requires a listed entity to give ASX immediately any information concerning it that a
reasonable person would expect to have a material effect on the price or value of the entity’s securities.
Exceptions to this requirement are set out in Listing Rule 3.1A.

The obligation of the Entity to disclose information under Listing Rules 3.1 and 3.1A is not confined to, nor is
it necessarily satisfied by, answering the questions set out in this letter.

In responding to this letter, you should have regard to the Entity’s obligations under Listing Rules 3.1 and
3.1A and also to Guidance Note 8 Continuous Disclosure: Listing Rules 3.1 — 3.1B.

Trading halt

If you are unable to respond to this letter by the time specified above, or if the answer to question 1 is “yes”
and an announcement cannot be made immediately, you should discuss with us whether it is appropriate to
request a trading halt in the Entity’s securities under Listing Rule 17.1.

If you wish a trading halt, you must tell us:

° the reasons for the trading halt;

. how long you want the trading halt to last;

. the event you expect to happen that will end the trading halt;

. that you are not aware of any reason why the trading halt should not be granted; and

. any other information necessary to inform the market about the trading halt, or that we ask for.
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We may require the request for a trading halt to be in writing. The trading halt cannot extend past the
commencement of normal trading on the second day after the day on which it is granted.

You can find further information about trading halts in Guidance Note 16 Trading Halts & Voluntary
Suspensions.

If you have any queries or concerns about any of the above, please contact me immediately.
Yours sincerely

[Sent electronically without signature]

Jill Hewitt
Senior Adviser, Listings Compliance (Perth)
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