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25 March 2014 

 

 

 

Mr James Rowe 

ASX Limited 

2 The Esplanade 

Perth WA 6000 

 

 

By Email 

 

 

Dear Mr Rowe 

 

I refer to your letter dated 25 March 2014 noting: 

 

A change in the price of the Company’s securities from a closing price of $0.15 on 

21 March 2014 to an intra-day high of $0.23 today and an increase in the volume of 

trading in the Company’s securities over this period. 

 

Responding to the queries in your correspondence using the numbering in your letter, 

we respond as follows: 

 

1. The Company is not aware of any information concerning the Company that has 

not been announced which, if known, could be an explanation for recent trading 

in the securities of the Company. 

2. Not applicable. 

3. The price and volume has followed the trend set by many other companies 

involved in the exploration and evaluation of graphite. Other than this the 

Company is not aware of any reason relating to its activities that would give rise 

to the price change in the securities in the Company. 

4. The Company confirms that it is in compliance with the Listing Rules and, in 

particular, Listing Rule 3.1. 

 

 

 

 

Yours sincerely, 

 

 

 

 

 

Andrew Spinks 

Director 
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ASX Compliance Pty Limited 
ABN 26 087 780 489 

Level 8 Exchange Plaza 
2 The Esplanade 

Perth WA 6000 
 

GPO Box D187 
PERTH WA 6840 

 
Telephone 61 8 9224 0000 
Facsimile   61 8 9221 2020  

www.asx.com.au 

 

25 March 2014 
 
Mr Robert Hodby 
Company Secretary 
Kibaran Resources Limited 
 
By Email:    Rob Hodby <rhodby@strategicresourcemanagement.com.au> 
 
 
Dear Rob 
 
Kibaran Resources Limited (the “Company”) - ASX price query 
 
We have noted a change in the price of the Company’s securities from a closing price of 15 cents on 21 March 
2014, to an intra-day high of 23 cents today. We have also noted an increase in the volume of trading in 
Company’s securities over this period. 

In light of the price and volume change, ASX asks you to respond separately to each of the following questions: 

1. Is the Company aware of any information concerning it that has not been announced to the market which, 
if known by some in the market, could explain the recent trading in its securities? 

2. If the answer to question 1 is “yes”: 

a) Is the Company relying on Listing Rule 3.1A not to announce that information under Listing 
Rule 3.1? 

Please note that the recent trading in the Company’s securities would suggest to ASX that such 
information may have ceased to be confidential and therefore the Company may no longer be able 
to rely on Listing Rule 3.1A. Accordingly, if the answer to this question is “yes”, you need to contact 
us immediately to discuss the situation. 

b) Can an announcement be made immediately? 

Please note, if the answer to this question is “no”, you need to contact us immediately to discuss 
requesting a trading halt (see below). 

c) If an announcement cannot be made immediately, why not and when is it expected that an 
announcemant will be made? 

3. If the answer to question 1 is “no”, is there any other explanation that the Company may have for the 
recent trading in its securities? 

4. Please confirm that the Company is in compliance with the Listing Rules and, in particular, Listing 
Rule 3.1. 

When and where to send your response 

This request is made under, and in accordance with, Listing Rule 18.7. Your response is required as soon as 
reasonably possible and, in any event, by no later than 6.30 am (WST) on Wednesday, 26 March 2014. If we do 
not have your response by then, ASX will have no choice but to consider suspending trading in the Company’s 
securities under Listing Rule 17.3. 

http://www.asx.com.au/
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You should note that if the information requested by this letter is information required to be given to ASX under 
Listing Rule 3.1 and it does not fall within the exceptions mentioned in Listing Rule 3.1A, the Company’s 
obligation is to disclose the information “immediately”. This may require the information to be disclosed before the 
deadline set out in the previous paragraph. 

ASX reserves the right to release a copy of this letter and your response on the ASX Market Announcements 
Platform under Listing Rule 18.7A. Accordingly, your response should be in a form suitable for release to the 
market. 

Your response should be sent to me by e-mail at james.rowe@asx.com.au. It should not be sent directly to the 
ASX Market Announcements Office. This is to allow me to review your response to confirm that it is in a form 
appropriate for release to the market, before it is published on the ASX Market Announcements Platform. 

Listing Rule 3.1 

Listing Rule 3.1 requires a listed entity to give ASX immediately any information concerning it that a reasonable 
person would expect to have a material effect on the price or value of the entity’s securities. Exceptions to this 
requirement are set out in Listing Rule 3.1A. 

The obligation of the Company to disclose information under Listing Rules 3.1 and 3.1A is not confined to, nor is it 
necessarily satisfied by, answering the questions set out in this letter. 

In responding to this letter, you should have regard to the Company’s obligations under Listing Rules 3.1 and 
3.1A and also to Guidance Note 8 Continuous Disclosure: Listing Rules 3.1 – 3.1B. 

Trading halt 

If you are unable to respond to this letter by the time specified above, or if the answer to question 1 is “yes” and 
an announcement cannot be made immediately, you should discuss with us whether it is appropriate to request a 
trading halt in the Company’s securities under Listing Rule 17.1. 

If you wish a trading halt, you must tell us: 

 the reasons for the trading halt; 

 how long you want the trading halt to last; 

 the event you expect to happen that will end the trading halt; 

 that you are not aware of any reason why the trading halt should not be granted; and 

 any other information necessary to inform the market about the trading halt, or that we ask for. 

We may require the request for a trading halt to be in writing. The trading halt cannot extend past the 
commencement of normal trading on the second day after the day on which it is granted. 

You can find further information about trading halts in Guidance Note 16 Trading Halts & Voluntary Suspensions. 

If you have any queries or concerns about any of the above, please contact me immediately. 

Yours sincerely 

[Sent electronically without signature] 

James Rowe 
Manager, Listings Compliance (Perth) 
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