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PETROLEUM LTD

6 December 2012

ASX Limited
2 The Explanande
Perth WA 6000

Attention: Mauro Piccini

Dear Mauro,
RE: Carnarvon Petroleum Price Query

In reply to your letter today please be advised;

1. The Company is not aware of any information concerning it that has not been announced to the
market;

2. The Company is not aware of any other explanation for the price change in securities recently;
and

3. The Company confirms that it is in compliance with the listing rules and in particular LR 3.1

If you have any further questions then please do not hesitate to contact me.

Yours sincerely
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Thomson Naude
Company Secretary
Carnarvon Petroleum Limited



ASX Compliance Pty Limited
ABN 26 087 780 489

Level 8 Exchange Plaza

2 The Esplanade

PERTH WA 6000
ASX GPO Box D187
COMPLIANCE PERTH WA 6840

Telephone 61 8 9224 0000
Facsimile 618 9221 2020
WWW.asx.com.au

6 December 2012
Mr Graeme Smith

Company Secretary
Carnarvon Petroleum Limited

By email: graeme@dwcorporate.com
Dear Graeme,

Carnarvon Petroleum Limited (the “Company”)
PRICE AND VOLUME QUERY
We have noted a change in the price of the Company’s securities from a closing price of 7.5 cents on 26 November 2012
to an intra-day low of 5.9 cents today. We have also noted an significant increase in the volume of trading in the
securities over this period.

In light of the price change, please respond to each of the following questions.

1. Is the Company aware of any information concerning it that has not been announced which, if known, could be
an explanation for recent trading in the securities of the Company?

Please note that as recent trading in the Company’s securities could indicate that information has ceased to be
confidential, the Company is unable to rely on the exceptions to listing rule 3.1 contained in listing rule 3.1A
when answering this question.

2. If the answer to question 1 is yes, can an announcement be made immediately? If not, why not and when is it
expected that an announcement will be made?

Please note, if the answer to question 1 is yes and an announcement cannot be made immediately, you need to
contact us to discuss this and you need to consider a trading halt (see below).

3. Is there any other explanation that the Company may have for the price change in the securities of the
Company?
4, Please confirm that the Company is in compliance with the listing rules and, in particular, listing rule 3.1.

Your response should be sent to me on facsimile number (08) 9221 2020. It should not be sent to the Company
Announcements Office.

Unless the information is required immediately under listing rule 3.1, a response is requested as soon as possible and, in
any event, not later than 06:30am (WST) on 7 December 2012.
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Under listing rule 18.7A, a copy of this query and your response will be released to the market, so your response should
be in a suitable form and separately address each of the questions asked. If you have any queries or concerns, please
contact me immediately.

Listing rule 3.1

Listing rule 3.1 requires an entity to give ASX immediately any information concerning it that a reasonable person would
expect to have a material effect on the price or value of the entity’s securities. The exceptions to this requirement are set
out in listing rule 3.1A.

In responding to this letter you should consult listing rule 3.1 and Guidance Note 8 — Continuous Disclosure: listing rule
3.1

If the information requested by this letter is information required to be given to ASX under listing rule 3.1 your obligation
is to disclose the information immediately.

Your responsibility under listing rule 3.1 is not confined to, or necessarily satisfied by, answering the questions set out in
this letter.

Trading halt

If you are unable to respond by the time requested, or if the answer to question 1 is yes and an announcement cannot
be made immediately, you should consider a request for a trading halt in the Company's securities. As set out in listing
rule 17.1 and Guidance Note 16 — Trading Halts, we may grant a trading halt at your request. We may require the
request to be in writing. We are not required to act on your request. You must tell us each of the following:

the reasons for the trading halt;

how long you want the trading halt to last;

the event you expect to happen that will end the trading halt;

that you are not aware of any reason why the trading halt should not be granted; and

any other information necessary to inform the market about the trading halt, or that we ask for.

The trading halt cannot extend past the commencement of normal trading on the second day after the day on which it is
granted. If a trading halt is requested and granted and you are still unable to reply to this letter before the
commencement of trading, suspension from quotation would normally be imposed by us from the commencement of
trading if not previously requested by you. The same applies if you have requested a trading halt because you are
unable to release information to the market, and are still unable to do so before the commencement of trading.

If you have any queries regarding any of the above, please do not hesitate to contact me.
Yours sincerely
[sent electronically without signature]

Mauro Piccini
Adviser, Listings (Perth)
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