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Mihara Resources Limited PE———
ABN 23 060 570 785 [ '
Level 4/30 The Esplanade

Perlh WA 6000 MINAR
PO Box Z5523 5t George's Tce Parth WA 6831 RERGQURRGHEHS
Tel: 6169212 8400
Fax &1 B 5212 8401 I M
Web: www.minara.com.au

6 April 2009

Mr Nichalas Ong

Principal Adviser, Issuers
Australian Sacuritieas Exchange
2 The Esplanade

PERTH WA 6000

By Facsimile 9221 2020

Dear Mr Ong

RE: PRICE QUERY

We refer to your letter of 6 April 2009 and respond as follows:

1.  Minara Resources Limited (Company) is not aware of any information concerning it that
has not been announced which, if known, could be an explanation for recent trading in
the securitles of the Company.

2. Not applicable.

3. The Company notes that the LME 3 month nickel price has risen from US§9,575/onne on
30 March 2009 to US$10,930/0nne on 3 April 2009, The Company is not aware of any
other explanation for the price change in the securifies of the Company.

4. The Company confirms that it is in compliance with the listing rules and, in particular,
listing rule 3.1.

Yours sincerely

Mw -

Peter Johnston
Managing Director and CEQ
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ASX Markets Supervision Pty Lid
ABN 26 087 780 489
2 The Esplanade

A S X Perth Wa 6000

GPO Box D187
AUSTRALIAN SECURITIES EXCHANGE Perth WA 6840
Telaphone 61 8 8224 (000
G April 2008 Facsimile 6189221 2020
WWW.asxK.Com.au
Cynthia Sargent
Company Secretary

Minara Resources Limited
Level 4, 30 The Esplanade
Perth WA 8000
By: Facsimile: 9212 8401
Dear Cynthia,
Minara Resources Limited (the “Company”)

RE: PRICE QUERY

We have noted a change in the price of the Company's securities from $0.45 on 2 April 2009 to a high of $0.785
today,

in light of the price change, please respond to each of the following questions.

1. Is the Company aware of any information concerning it that has not been announced which, if known,
cauld be an explanation for recent trading in the securities of the Campany?

2. If the answer to question 1 is yes, can an announcement be made immediately? If not, why not and
when is it expected that an announcement will be made?

Please note, if the answer to question 1 is yes and an announcement cannot be made immediately, you
need to contact us to discuss this and you need to consider a trading halt (see below).

3. s there any other explanation that the Company may have for the price change in the securities of the
Company?
4. Please confirm that the Company is in compliance with the listing rules and, in particular, listing rule 3.1.

Your response should be sent to me on facsimile number 9221 2020. It should not be sent to the Company
Announcements Office.

Unless the information is required immediately under listing rule 3.1, a response is requested as soon as
possible and, in any event, not later than 12.00 pm (W.5.T) today.

The response must be in a form suitable for release fo the market. If you have any concemn about release of a
response, please contact me immediately.
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Listing rule 3.1

Listing rule 3.1 requires an entity to give ASX immediately any information conceming it that a reasonable person
would expect to have a material effect on the price or value of the entity's securities. The exceptions to this
requirement are set out in the rule.

In responding to this letter you should consult listing rule 3.1 and the guidance note titled "Continuous disclosure:
listing rule 3.1".

If the information requested by this letter is information required to be given to ASX under listing rule 3.1 your
obligation is to disclose the infarmation immediately.

Your responsibility under listing rule 3.1 is not confined fo, or necessarily satisfied by, answering the questions
set out in this letter.

Trading halt

If you are unable to respond by the time requested, or if the answer to question 1 is yes and an announcement
¢annot be made immediately, you should consider a request for a trading halt in the Company's secunities. As
set out in listing rule 17.1 and the guidance note titled “Trading halts" we may grant a trading halt at your request.
We may require the request to be in writing. We are not required to act on your request. You must tell us each
of the following.

The reasons for the trading halt.

How long you want the trading halt to 'ast.

The event you expect to happen that will end the trading halt.

That you are not aware of any reason why the trading halt should not be granted.

Any other information necessary to inform the market about the trading halt, or that we ask for.

The trading halt cannot extend past the commencement of narmal trading on the second day after the day on
which it is granted. If a trading halt is requested and granted and you are still unable to reply to this letter before
the commencement of trading, suspension from quotation would nomally be imposed by us from the
commencement of trading if not previously requested by you. The same applies if you have requested a trading
halt because you are unable to release information to the market, and are still unable to do so hefore the
commencement of trading.

If you have any queries regarding any of the above, please contact me on 8224 0017.

Yours sincerely,

—

Nicholas Ong
Principal Adviser, Issuers
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